sábado, 16 de mayo de 2009

Domingo, Día internacional contra la homo-transfobia!




Arran de l'assassinat de la Cristina a Aldaia (València) i de l'agressió de Paloma a Málaga el passat mes de març, totes dues persones transsexuals, convoquem a una concentració el proper:

*diumenge 17 de maig, dia internacional contra l'homofòbia, a les 18:30h. a la Glorieta del Parc de la Ciutadella, on també va ser brutalment assassinada la Sònia l’any 1991.
*
Cristina va aparèixer apunyalada i cremada i Paloma apedregada, qui continua en coma, per desconeguts com a conseqüència de l'odi i la violència cap a persones transsexuals per part d'aquells individus que no senten cap respecte per la vida.
Volem recordar la Cristina i la Paloma perquè no quedin en l'oblit; mostrar públicament el nostre rebuig per l'existència d'aquests actes abominables, horribles i deplorables deguts a l'odi, la ignorància, la manca d'una educació en el respecte i la igualtat com a persones (independentment de la identitat de cadascuna); i denunciar la deixadesa deliberada de les institucions polítiques, policials i judicials per a radicar i posar fi aquestes agressions i la seva hipocresia.
Volem recordar-les i que no es tornin a repetir agressions per qüestió d'identitat sexual. Per això, sortim el 17 de maig vinent: cap agressió sense resposta!!!

No hay comentarios: