jueves, 11 de febrero de 2010

Sematna de desallotjament en Magdalenes !




Estem repartint les ultimes Magdalenes ; ) - No te quedes sin ninguna!!


De Dimecres 10 a Divendres 12:

Menjador Cooperatiu Canguingos

El SAC continua obrint les portes oferint un espai de salut i sociabilització 5 estrelles. Salut y bons aliments!

Dijous 11Feb de 20h a 00h:

Projecció Mapping AV de Telenoika + Copyfight




Telenoika vindrà al Bar Copyfight aquest dijous per presentar-nos la projecció del espectacular mapatge audiovisual de la façana principal del Teatre Jardí de Figueres.

Vine! i ja saps -Copia, Comparte, Enlaza, Cita o Muere!- Brownie está cada vez más repletito de material Trae tu pendrive!

El treball realitzat per Telenoika ha posat a aquesta comunitat de creadors a l'avantguarda d'aquest nou format audiovisual, el mapatge audiovisual de superfícies (AV surface mapping o 3D mapping), que consisteix en la projecció de vídeo perfectament ajustat a la superfície per poder crear efectes òptics. Les transformacions visuals, la banda sonora i la narrativa desenvolupen una impresionant obra cinematogràfica de curt metratge de gran format -18 per 12 metres-, creada en exclusiva per a l'edifici, sent concebuda com arquitectura efímera.

Les milers de visites al vídeo a Internet han situat el treball com "el millor mapping AV de l'any" i a Telenoika com uns dels primers representants internacionals d'aquesta nova tècnica juntament amb Easyweb (França), Apparati Effimeri (Italia) i AntiVJ (Fr-UK).

L'obra multidisciplinar hibrida les arts visuals amb l'art sonor i la música. Les diferents tècniques emprades són el modelat 2D i 3D, la il·lustració, l'animació, el desenvolupament de programari específic, la creació musical electrònica i el vídeo. Ho han portat a terme un grup de joves d'entre 27 i 34 anys en un treball conjunt d'experimentació i investigació produït a l'Empordà durant el 2009

Divendres 12Feb

Cargolé - Concierto Flamenco

El proyecto que empezó en el 2008 siendo el monólogo de una guitarra, conoce en noviembre un magnifico bajo que tras desprenderse de las ataduras de sus trastes, junto a su alter ego de carne y huesos, Sergio, se unen al viaje. El dúo se consolida con la aparición a principios del 2009, de un cajón y sus hermanos, locos por Nando, que lo convertirán en la actual formación. Y así acaba y empieza su pequeña historia, a la espera de acabar los últimos arreglos para finalizar la grabación de la demo que están viviendo.

Dissabte 13Feb de 22h a 3h

Karaoke Carnaval - Contra l'Hotel Vela



Si amb la
cançó de l'estiu i el setge no en vas tenir prou...
Si cada cop que el veus, creus que es mereix una bomba...
Si penses que "l'Operació Vela" canta com una almeja...
I cantar per cantar, tu pots fer-ho millor...


:: Karaoke "Feel Free Freaks Kante Show"
:: Dj K-Sero

:: Dj sorpresa (primera línia!!)


Psst! Vine disfressada!

Els beneficis es destinaran al contenciós administratiu per aconseguir l'enderroc de l'hotel ;-)


Dilluns 15 de Febrer 9h matí

Vine a aturar el desallotjament i a celebrar con nosaltres la deshotelitazció o... segueix-ho per Twitter

http://twitter.com/esmagdalenes

* No hace falta tener cuenta en twitter para seguir las actualizaciones



* Totes les activitats i esdeveniments al carrer magdalenes 13-15 Urquinaona

No hay comentarios: